2017-03-01 08:19:53• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bika - Nyugtalannak érezheti magát

Napi horoszkóp március 1-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold együtt áll az Uránusszal. Valami rendkívüli dolgot akar véghez vinni, de lobbanékony, és talán meggondolatlan is lehet. Vigyázzon, nehogy olyasmit tegyen, amit rövid idő után megbánna.

Bika: IV. 20. - V. 20.
Nyugtalannak érezheti magát, untatja a napi rutin, és talán van egy-két személy az életében, akiknek szívesen „beolvasna" végre... Ne tegye, hallgasson a józan eszére! A kirohanásaival ma tönkreteheti az eddigi munkáját is.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Muszáj lenne visszafognia magát! Ma talán észre sem veszi, de leuralja a társalgást, és nem hagy másokat szóhoz jutni. Próbáljon lassítani, és inkább figyeljen, mit mondanak mások. Ne pazarolja az energiáját szellemi csatákra, fecsegésre, és főleg ne használja mások ellen a szavak fegyverét!

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Egy váratlan, de nagyon jó fordulat következik be a Rák jegyűek életében. Sikerül megnyernie egy kivételesen jó állást, pályázatot, vagy álmai lakását találja meg. Füleljen a telefoncsörgésre, nehogy elszalassza a sorsdöntő hívást!

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Nem mindennapi kapcsolatba kerülhet ma egy önnél néhány évvel fiatalabb személlyel. Ha ön egyedülálló, akkor tegye félre az előítéleteit, mert lehet, hogy a szerelem kopogtat be az életébe!

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Egykedvű, a munkája sem dobja fel, és valahogy minden sokkal jobban fárasztja, mint máskor. Alighanem több pihenésre volna szüksége, talán valami betegség is lappang önben. Pihenjen, és ami a legfőbb, jó korán bújjon ágyba.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Merkúr az ön karrierjét jelző sorsterületen áll. Itt az ideje, hogy tervezgessen, átgondolja dolgokat, ma különösen jól vág az esze, és a szíve is a helyén van. Alkalmas az idő tárgyalások folytatására vagy a papírmunkák és egyéb apróságok elintézésére, amivel máskor nem szívesen bíbelődik.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Merkúr az ön horoszkópjában a szórakozásokat, gyermekeket, örömöket jelző sorsterületen látható. Mindenfajta kommunikációra alkalmas ez a nap. Ha eddig vonakodott előhozakodni valamilyen témával, most van itt az ideje, hogy megtegye.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A lakásában elromolhat valami. Semmiképp se lásson neki egyedül a szerelésnek, hívjon szakembert a hiba elhárításához! Legyen óvatos, mert kisebb baleset érheti.

Bak: XII. 22. - I. 19.
Sok kellemetlenségben lehet része, az emberek és a felmerülő ügyek egyaránt bosszantóak és zavarba ejtők lehetnek. Azért semmi sem olyan rossz, mint amilyennek elsőre gondolja. Estére már sikerül megnyugodnia, és szebb színben látja az életét.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Nagyon sok sürgős ügye van, először koncentráljon azokra, mielőtt a kedvteléseivel törődik. A mai napon sok teendőjében gyors eredményre számíthat. Segítőkész ügyintézők, barátságos emberek veszik körül.

Halak: II. 19. - III. 20.
Minden aprólékos odafigyelést igénylő munkában eredményes lesz. Szellemileg éber és jól tud koncentrálni. A munkahelyi viszályok nagyon kedvét szeghetik, de ez ne vezesse hirtelen cselekedetekhez.

(Astronet.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: